RAS Techniek; al meer dan 7 jaar de vertrouwde partner in techniek!

Telefonie

Nog steeds vindt veel interne en externe communicatie via telefoons plaats. Een stabiel zakelijk data- en telefoonnetwerk is hierbij essentieel. RAS Techniek legt gedegen telefoonaansluitingen aan binnen een bedrijfspand, kantoor of werkruimte voor zakelijke telefonie.

Telefonie blijft belangrijk
Veel bedrijven maken nog volop gebruik van telefooncentrales. RAS Techniek is nog dagelijks bezig met kabels, verbindingen en telefonie. Hoewel alternatieven communicatiemiddelen, zoals Social Media, digitale contactformulieren en chatfuncties, steeds belangrijker worden, blijft ook een groot gedeelte van de (potentiële) klanten het fijn vinden om iemand ‘echt te spreken’. Een betrouwbare telefooncentrale – al dan niet in de cloud – is hierbij essentieel.

VoIP
Ook de wereld van telefonie staat niet stil. Naast traditionele telefoonaansluitingen kiezen veel bedrijven steeds vaker voor VoIP (Voice over IP, oftewel bellen via internet). Voor VoIP is een stabiel datanetwerk van groot belang. Ook hierin is RAS Techniek graag jullie partner.

Ben je benieuwd hoe RAS Techniek kan helpen bij jullie telefonie of ervaar je specifieke problemen op het gebied van telefonie? RAS Techniek kan uitsteden adviseren. Neem vrijblijvend contact op (en dat kan ook telefonisch!). 

Telefonie
Telefonie
Telefonie