RAS Techniek; al meer dan 7 jaar de vertrouwde partner in techniek!

Elektrotechniek

Ben je op zoek naar een veilige en betrouwbare elektrische installatie? Of kan de huidige installatie onderhoud gebruiken? RAS Techniek werkt met deskundig personeel en gerenommeerde apparatuur om iedere elektrotechnische klus tot een succes te maken.

Specialist in zakelijke elektrotechniek
RAS Techniek is specialist in zakelijke elektrotechniek. Wij werken zowel binnen bestaande gebouwen als bij nieuwbouwprojecten. Onze elektrotechnische werkzaamheden bestaan onder andere uit elektra aanleggen, het plaatsen van groepenkasten, uitbreiden van de meterkast en leidingen en kabels van en naar elektrische installaties – zoals zonnepanelen – aanleggen.

Hoge kwaliteit elektrotechniek
We integreren hierbij – indien nodig – optimaal op gebouw gebonden installaties. Onder begeleiding van vakkundige elektrotechnici van RAS Techniek wordt iedere opdracht deskundig en volgens de laatste richtlijnen, op het gebied van kwaliteits- en veiligheidseisen, uitgevoerd.

Ruime ervaring in elektrotechniek
Wij werken voor een zeer gevarieerde groep klanten. Van zeer grote koelpakhuizen tot kleine filialen van retailketens en van horeca tot datacentra. Van eenvoudige aanpassing in de bestaande omgeving tot het compleet opleveren van complexe installaties. Geen project is te groot en geen installatie te gecompliceerd.

 

Benieuwd of RAS Techniek beschikbaar is voor jullie project? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Elektrotechniek
Elektrotechniek
Elektrotechniek