RAS Techniek; al meer dan 7 jaar de vertrouwde partner in techniek!

Datanetwerken

RAS Techniek heeft in de afgelopen jaren ontelbaar veel kilometers aan datakabels gelegd. Naast het bekabelen voeren wij ook zelf professionele metingen uit om direct te controleren of het datanetwerk aan de eisen, zoals snelheid, voldoet.

Professionele datanetwerkmetingen
Met grote regelmaat treffen wij nieuw aangelegde netwerken aan, die niet of nauwelijks door een meting komen. Wanneer we dan vragen naar de meetrapporten van de oplevering, variëren de antwoorden van: “We controleren alleen of aders 1 op 1 overkomen” (zogeheten wiremap) tot “Moet het gemeten worden dan?”. Een wiremap is niet voldoende om te kunnen vaststellen of een netwerk juist is geïnstalleerd en of deze voldoet aan de eisen. Wij meten zelf alles met meetapparatuur van Fluke Networks. Het is van grote meerwaarde om een goed netwerk te hebben, zeker in een wereld waar steeds meer snelheid wordt gevraagd van het netwerk. Je bouwt een huis niet op een slechte fundering? Dus dit doen we ook niet met je ICT-netwerk!

Geen haperende processen meer
RAS Techniek legt vakkundig en betrouwbaar datanetwerken aan, voor onder andere computer- en beveiligingssystemen, kassasystemen en narrowcasting. Alle elektronische data uitwisseling gaat via datanetwerken en hierin kun je geen onstabiel netwerk gebruiken. RAS Techniek werkt daarom met hoge kwaliteit materialen en gedegen meetapparatuur, want niets is zo vervelend als haperende processen. RAS Techniek staat voor vakwerk en zorgt ervoor dat de basis van jullie ICT-infrastructuur staat als een huis.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Datanetwerken
Datanetwerken
Datanetwerken