RAS Techniek; al meer dan 7 jaar de vertrouwde partner in techniek!

Narrowcasting

Niet alleen binnen horeca, transport en retail wordt veel gebruik gemaakt van digitale informatieschermen, ook steeds meer andere organisaties gebruiken narrowcasting in bedrijfs-/wachtruimtes, entrées en vergaderzalen. Benieuwd hoe RAS Techniek hierbij kan helpen?

Narrowcasting is steeds populairder
RAS Techniek gelooft in de kracht van digitale communicatie. Een van de meest populaire vormen van digitale communicatie is narrowcasting. Via haarscherpe beeldschermen wordt informatie op een aantrekkelijke manier overgebracht. Narrowcasting is efficiënt, schaalbaar en draagt positief bij aan het versterken van de merkbeleving.

Narrowcasting oplossingen
Wij bieden narrowcasting oplossingen bij onze klanten met verschillende doeleindes, zoals warm welkom voor bezoekers, infotainment in wachtruimtes, cross- en upsell tool in retail/horeca, digitaal oproepsysteem in wachtkamers, online vergadertool, interne navigatie door het gebouw, algemene informatieborden. De mogelijkheden met narrowcasting zijn eindeloos. Met narrowcasting krijg je de juiste boodschap op de juiste plaats en tijd bij de juiste doelgroep.

Ben je benieuwd of narrowcasting een geschikte oplossing is voor jullie vraagstuk? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij werken binnen een groot scala aan branches en vertellen hierbij graag over de mogelijkheden. 

Narrowcasting
Narrowcasting
Narrowcasting